Barion Pixel

Szállítási információk:

 

Magyarország egész területén
  • Házhozszállítás:  A házhoz szállítást az MPL Magyar Posta Logisztika és a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. végzi.
  • Személyes átvétel telephelyünkön (ingyenes): 4243 Téglás Domb u. 1

A megrendelt termék kiszállítása kérhető*:

  • Magyarország egész területén tetszőleges címre (pl. otthonra,  csomag pontra,
  • posta pontra, csomag automatába, munkahelyre,)

* Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég) a kiszállítási cím kizárólag a cégjegyzékben szereplő, bejegyzett székhely vagy telephely adható meg.

Kiszállítás megadott címre:

A megrendelést és a hozzá tartozó dokumentumokat  a kerimotors.hu megbízott partnerei, az MPL Magyar Posta Logisztika és a GLS General Logistics Systems Hungary Csomag-Logisztikai Kft. szállítja ki.

A futár a kiszállítást két alkalommal – a választott időpontban és az azt követő munkanapon – is megkísérli, amennyiben a kézbesítés sikertelen, a helyszínen értesítést hagy.

 

Külfödre

Házhozszállítás: Külföldi kiszállítás esetén az alábbi táblázat tartalmazza a szállítási díjakat. A táblázatban szereplő árak Nettó árak ( nem tartalmazzák az áfát).

kulfoldi-szallitas-dijak.xlsx

 

 

Fizetési információk:

Fizetés:

  • az online vásárlás során banki előreutalással
  • telephelyünkön készpénzzel: 4243 Téglás Domb u. 1

A kerimotors.hu a megrendelt terméket minden esetben számlával szállíttatja ki a megrendelő nevére és címére. Amennyiben a megrendelő nem magánszemély (pl. cég), és megbízottja (átvevő) útján veszi át a terméket, akkor a számla az átvevőnek kerül átadásra, a kerimotrs.hu a szállítást követően eredeti számlát nem állít ki a megrendelésről.